Tror du kun hun ser svart hvitt?>


Sala og Vilja leker borte-bø.

 Sala, fineste vovven i hele verden.

Se, Sala leker med Vilja. Borte…BØ! Okei, så er det kanskje ikke akkurat det som foregår. Sala kunne ikke brydd seg mindre om Vilja, og skulle vel helst ønske hun fikk all oppmerksomheten selv. Men jeg må si hun takler det bra allikevel. Hun har bare blitt mer oppmerksomhetssyk og diltete (er det et ord?) enn hun var før, og så lenge det ikke er verre enn det så er jeg fornøyd. Sala har jo alltid vært en diltehund. En koselig en, selv om det til tider kan være litt irriterende å snuble i den svære pelsdotten (altså Sala) som alltid ligger i veien. Men nå våknet Vilja igjen. De siste kveldene har hun brukt utrolig lang tid på å sovne. Hun finner ikke roen helt. Huff. Det er ikke alltid like lett.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.