She’s got it.>

Jeg har jo tidligere nevnt at jeg skulle ønske jeg var skikkelig flink til å tegne. Så flink at jeg kunne være stolt av det jeg klarte å få til, så flink at tegningen blir som jeg ser for meg inne i hodet mitt. Det er jeg da uheldigvis ikke, men ei som er det er denne jenta. Gudrun Jona sendte meg en utrolig hyggelig mail i dag, og denne utrolig fine tegninga av meg og Vilja lå som vedlegg. Hun har tegnet oss i dag, og jeg syns den ble utrolig fin. Hun er flink, faktisk så flink at hun bør være stolt av det hun får til, så flink at tegningen antagelig blir akkurat som hun ser for seg inne i hodet sitt. Hun kan virkelig å tegne, og jeg syns det er utrolig gøy at hun kom på å tegne meg og Vilja. Originalbildet kan du forresten finne her. Men nå roper sofaen på meg, og jeg syns faktisk jeg hører kakaovannet koke i det fjerne også. Det kan jeg jo ikke ignorere. Ciao!

>

Del

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.