Sløyfer.>

Sløyfer fra Ebay.

Jeg har kjøpt meg mange herlige sløyfer. Jeg har en ting for sløyfer, jeg elsker det! Det er så fint, og pynter opp så godt. De er rett og slett skikkelig vakre. Gleder meg til å bruke dem, selv om det ikke blir hver dag. Nå skjønner jeg forresten hvorfor mange mødre går med håret i en topp på hodet. Babyer lugger hardt. Skikkelig hardt. Og hvorfor er det slik at hårstrikk bare forsvinner sporløst når man virkelig trenger dem? Når man derimot ikke trenger dem, ja, da er de overalt! Typisk. Jeg må nok kjøpe inn et helt lager med hårstrikk i dag, så slipper jeg kanskje all luggingen. For å ikke snakke om gulpmengden som har en tendens til å klistre seg i håret mitt. Nei, det skal ikke være lett. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.