To favoritter og en herlig lørdagskveld.>

Vi har alle våre godtefavoritter. Her er to av mine. Fantastisk gode cookies som selges på Coop Mega, og Optionskakao som selges… ja, overalt. Jeg skeiet virkelig ut denne lørdagen, og spiste en hel cookie og drakk en hel kopp kakao. Hva er dine favoritter?

Kjærestekvelden vår ble avbrutt av gråting ganske mange ganger, men det var veldig koselig allikevel. Nå er den dessverre over, for nå skal vi sove. Vi er skikkelig trøtte, og har dessuten en lang dag foran oss i morgen. Først skal vi til Stians fotostudio på Hitra for å ta konfirmasjonsbilder, deretter skal jeg på jobb, og etter det skal Kaj på jobb. Ingen vanlig daffesøndag med andre ord. Vel, nå er det natta her. God natt!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.