Røde bukseseler.>


Bukse og hatt fra H&M, genser fra KappAhl, bukseseler fra Forever21 og sko fra Skopunkten.

Hei på deg! Nå har det plutselig blitt kveld, og jeg har egentlig ikke gjort så mye i dag. Jeg har selvfølgelig vært på jobb i noen timer, brukt endel tid med Vilja og… jeg kommer ikke på stort mer, jeg. Likevel føler jeg at jeg har hatt dårlig tid i hele dag. Planen var jo å ta bilder av Nora i dag i stedet for i går, men det ble ikke noe av det i dag heller. Kjipe greier, men da får jeg bare utsette det litt til. Nora is a bissi woman.

Snart
skal Vilja bades, vi (eller rettere sagt; jeg) skal se Glamourjentene, jeg skal spise en ny cookie og vi skal ha kjærestetid etter at Vilja har lagt seg. Tid hvor vi skal gjøre som før; fokusere bare på hverandre. Bare oss. Kose og le og bare ha det veldig, veldig fint sammen. Jeg gleder meg. Det skal bli veldig, veldig godt. Det er viktig å ikke glemme hverandre helt, selv om det kanskje er naturlig de første månedene etter at man har skapt et lite menneske. Jeg forstår det i alle fall veldig godt. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.