Freckles.>

Foto venstre: Helen Bankers. Foto høyre: Alberto de Matias

Jeg elsker fregner, og irriterer meg stort over at jeg bare får noen få selv på sommeren. Jeg skulle ønske jeg fikk mange! Det er jo virkelig vakkert. Det gir noe ekstra til ansiktet, og er bare helt… ja, vakkert. Det gjør seg veldig godt på bilder også. Se for eksempel for deg bildet til venstre uten fregner. Da blir bildet plutselig et helt vanlig, kjedelig svart- hvitt portrett. Fregnene er, ironisk nok, prikken(e) over i'en. Hva syns du om fregner?

>

Del

Kommentarer

  1. Ida
    juli 14, 2009 / 01:22

    Jeg har MASSE fregner selv, og hater dem mer en noe annet! Men ble veldig glad når jeg leste innlegget ditt:) Trodde de fleste syntes det var styggt med fregner jeg.. Hvertfall har jeg fått inntrykk av at det er veldig få som synes fregner er pent… dessverre:(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.