A new t-shirt.>


Marc Jacobs tee, jeans fra Gina Tricot og converse.

Dagens (og gårsdagens for den del) antrekk. Jeg trenger sårt nye jeans, for disse er de eneste jeg har som faktisk passer. Ellers har jeg to par jeans som er for små (jeg skal nok få dem til å passe snart) og en hel del som er for store. Jeg hater å kjøpe jeans, for man må alltid kjøpe de litt for trange, og så gå de ut. Og jeg hater å gå ut jeans. Ahrg.

Nå skal vi spise middag. Tidlig middag i dag, for klokken halv tre skal jeg på jobb, og etter det skal Kaj på jobb. Nå må jeg vel ordne meg litt også, før vi spiser. Jeg har jo faktisk litt dårlig tid! Æsj… Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.