My new favorite pair of jeans.>


Ripped jeans fra Gina Tricot, converse kjøpt på Ebay, skjorte fra H&M og jakke fra Forever21.

Siden jeg ikke fant den dingsen som holder fast kameraet på stativet ble det slike outfitbilder i dag. Skjorten har jeg hatt på tidligere også, så her kan dere i alle fall se hvordan den ser ut. Jeg er bare overlykkelig for at buksen fra Gina Tricot faktisk passet. Jeg var sikker på at den skulle bli for trang i leggene. Jeg har jo fotballegger, men det gikk heldigvis veldig fint. Hvis ikke hadde jeg blitt skikkelig sint, kanskje så sint at jeg hadde funnet frem ei sag. If you catch my drift.

I kveld kommer Tina på besøk, og vi skal lage wok og se Norske Talenter. Jeg gleder meg kjempemasse. Lenge siden jeg har hatt en slik venninnekveld, så det er jammen på tide. Vi skal kose oss skikkelig, ædda bædda. Vilja skal selvfølgelig også få være med, så nå krysser jeg fingrene for at hun kommer til å være like blid som hun (nesten) alltid er. skal jeg se Glamourjentene på pc'n. Må oppdatere meg litt på et av TvNorges fantastiske programmer mens Vilja fremdeles sover. Ja, jeg er i grunn litt ironisk når jeg sier fantastiske, men jeg har egentlig ingen rett til å være det. Jeg ser jo faktisk på det. Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.