Strange reflections.>


Ganske så teit. Meg i en dorullholder.

Jeg tenkte det der kunne bli litt kult, men så ble det bare teit. Så teit at jeg bare måtte ha det med. Det ser ut som sånn tivolispeil. Sånn speil som gjør hvemsomhelst stygge. Til og med de peneste av de pene. Jeg hater slike tivolispeil, spesielt de som får meg til å ligne Homer Simpson i kroppsfasong. Den som oppfant det speilet må enten ha vært idiot eller veldig, veldig spinkel. Antagelig begge deler. Og kanskje hadde han en dårlig form for humor. Nå fikk jeg forresten veldig lyst til å dra på tivoli. Jeg elsker berg-og-dalbaner og andre spennende greier som det er mulig å få et aldri så lite adrenalinkick ut av. Jeg har lyst til å hoppe i fallskjerm også. Ikke at man kan gjøre det på tivoli, men jeg bare kom på det i samme slengen. En dag… Jeg sier det bare. En dag. Jeg skal. Men nå har jeg snakket meg bort, så nå slutter jeg. Ha en fin kveld videre. Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.