En fin lørdag full av tanker.>


Yndlingskjeksen. Safari. Nomnom.

Jeg har hatt en fin dag i dag. Jeg har tenkt ekstra mye på pappa'n min, og det er bare godt. Jeg har tenkt mye på ham i det siste uansett i grunn, med tanke på alt som skjer nå som han går glipp av. Det er vondt at han ikke får sjansen til å treffe Vilja, men samtidig er det ikke sikkert jeg hadde vært hvor jeg er i dag om ting ikke hadde blitt som de ble. Det er vanskelig å vite hvordan livet mitt hadde vært om det ikke hadde skjedd, og på den måten er det veldig greit å bare akseptere at ting ble som de ble. Jeg har det jo perfekt nå, selv om jeg savner pappa og helst skulle ønske han var her fremdeles.

Men nå skal jeg kose meg med viktige mennesker som jeg virkelig bryr meg om. Kaj og Vilja. Mennesker som skal være her lenge, lenge, lenge. Og Safarikjeks (som ikke blir her så veldig lenge). Namnam. Som sagt; jeg har det godt. Veldig godt.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.