Sunday evening.>


Bilde fra København, tatt med Canon Ixus.

Det er søndagkveld, og mens andre gruer seg til ny arbeidsdag/skoledag så sitter jeg og koser meg med Vilja i armene, redigerer litt gamle bilder jeg finner på pc'n og sniktitter litt på Beck. Dagene mine har forandret seg. Nå har jeg alltid noe å gjøre, for om Vilja sover finnes det tusen andre ting jeg kan, bør eller har lyst til å gjøre. Av og til vil jeg bare holde henne også, selv om hun sover. Av og til trenger både jeg og hun det. Dagene mine har altså blitt annerledes, og jeg elsker det. Jeg elsker å ha mye å gjøre, og jeg elsker å ha muligheten til å ta det helt med ro om jeg har lyst også. Jeg trenger ikke stresse. Selv om jeg har mye jeg kan, bør eller vil gjøre så kan jeg slappe av også. Når det passer meg (og Vilja). Men nå skal Vilja skiftes på, og deretter skal vi sove. Natta.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.