Et gammelt bilde.>


Bilde fra i sommer, redigert nå.

Poster heller gamle bilder av meg selv nå. Føler meg verken så veldig fotogen eller hysterisk vakker i trynet for tiden, og det er vel kanskje ikke så unormalt heller. Jeg blir lett trøtt og sliten, og dessuten begynner jeg å se litt gravid ut. Begynner. Det er jo ikke lenge igjen, så jeg skal i grunn ikke klage. Jeg har verken hatt supersvær mage i veien eller enormt mye vann i kroppen gjennom svangerskapet, og jeg har heller ikke lagt på meg så veldig mye. Folk som ser meg nå tror jeg har et par måneder igjen til termin, og blir lettere sjokkerte når jeg forteller at det er to uker igjen til termin. Så nei, jeg bør vel ikke klage. Men gud så godt det skal bli å føle seg litt normal igjen. En normal kropp, et normalt tryne, normale tær og fingre og sist, men ikke minst; normale klær. Jeg er pisslei av gravidbukser og svære gensere. Åh, som jeg gleder meg til å poste outfitbilder igjen.

Jeg driver for tiden selvpining på høyt plan ved å legge utallige klesplagg i handlekurvene i alle nettbutikker jeg vet om, for så å slette alt sammen. Vel, i går bestilte jeg faktisk en liten pakke fra Gina Tricot. En liten en. Jeg føler jeg fortjener det. Jeg trenger jo klær som passer etter fødselen også. Jeg hadde jo en liten klesopprydding før jul, og da forsvant mesteparten av klærne mine i søpla. Uansett. Nå skal jeg pakke en haug med pakker igjen (shoppen er jo tom snart, wow!), og deretter skal jeg og Kaj til Hitra en tur. Litt shopping. Hundemat og foundation. Det blir med andre ord ikke mye shopping, men hundemat må man ha. Foundation også, for den del. Ha en fin dag! Hugs.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.