The new one.>


Min nye Marc Jacobs tee.

I går fikk jeg denne stilige t-skjorta i posten. Jeg er kjempefornøyd! Den er skikkelig kul. Gleder meg til å bruke den. (Kan selvfølgelig ikke bruke den nå, for da blir den sikkert utvidet en god del med tanke på magen min som snart forsvinner.) Skal forresten på posten en tur nå også. Skal poste en haug med pakker (igjen), og hente hjertesolbrillene til shoppen. De kom i dag. Great! Blir antagelig lagt opp i løpet av dagen eller morgendagen. Spørs om jeg orker å ta frem kameraet i dag. Av og til føles det faktisk som et ork å ta bilder. Men heldigvis er det veldig sjelden jeg føler det slik.

Nå er det helg igjen også. Deilig. For meg som er hjemme døgnet rundt uansett er det kanskje ikke så stor forskjell på ukedager og helg lenger, men èn stor forskjell er det. Kaj har også helg, så da slipper jeg i alle fall å være alene hjemme. Jeg liker å ha kjæresten min rundt meg konstant. Alt blir på en måte så mye bedre da. Vi trenger ikke gjøre noe spesielt heller. Vi kan bare sitte i hver vår sofa med hver vår pc, og likevel er alt så mye bedre enn å sitte der alene. Rare greier. (Vi skal selvfølgelig ikke bare sitte i hver vår sofa med hver vår pc denne helgen, altså.) Ciao!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.