Coming soon.>


Litt av hva som kan forventes i webshoppen min.

Nå har jeg endelig gitt meg selv et spark bak, og er i gang med noe nytt. Jeg driver og organiserer en liten webshop nå. En veldig liten en i grunn. Det blir ikke store greiene, men noe av det som kan forventes er blant annet parykker, falske øyevipper, smykker, sminke, småting, vesker og annet gøy. Kanskje litt klær i blant også. Ting jeg selv gjerne vil ha. Med andre ord; rare ting man kan ha mye gøy med. Alt kommer selvfølgelig til å være billig også. Hva syns dere om greia? Noen ønskeprodukter dere gjerne vil ha i shoppen? Let me know, så kanskje det blir lettere å få tak i produkter du har siklet lenge etter, men som du ikke har turt å handle over nett tidligere. Vel, god natt! (Snart i alle fall.)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.