Drea tester: Sebastian Penetraitt.>

Sebastian Penetraitt-produktene skal reparere og gjenopprette hårets styrke, elastisitet og glans, og de skal også behandle kjemisk behandlet eller intenst stylet hår. Dessuten er produktene lett parfymert med duft av frisk sitrus og fruktfulle blomsterbuketter.

Penetraitt Protein Shampoo er en proteinbombe til håret, og er beriket med hvete og soyaproteiner som gjennoppbygger hårets naturlige styrke. Pris: 260,- for 300 ml.

Penetraitt Protein Conditioner har en ekstraordinær styrkende formel som innehlder hveteproteiner og polymerer som gjenoppretter strukturen og hårfibrene i dybden. Den tynger ikke håret takket være den proteinberikede formular: den perfekte base for luksuriøs styling! Pris: 270,- for 300 ml.

Min mening om disse produktene er ganske så positiv. Produktene lukter godt, men ikke for mye, og gir håret glans og styrke. Jeg oppdaget også at håret var ekstra lett å style etter bruk av disse produktene. Panneluggen min (som egentlig aldri vil høre på mine stylingønsker) la seg akkurat slik jeg ville at den skulle ligge, uten å falle tilbake! Det er definitivt et stort pluss i boka mi, for jeg hater å bruke lang tid på å få håret til å ligge som jeg vil. Ja, jeg kan være en utålmodig sjel. Uansett. Dette er kvalitetsprodukter som er gode for håret. Jeg satt faktisk å dro handa gjennom håret mitt i hele går, bare for å kjenne hvor glatt og godt det føltes. Håret mitt har vært ganske så ødelagt etter mye kjemisk behandling, så disse produktene passer vel egentlig supert til håret mitt. Heldigvis begynner håret mitt å bli friskt og sterkt igjen. Jeg takker Wella for den biten.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.