En blond parykk.>

Bilder inspirert av fotograf Hanna Björkstedt. Parykk fra Ebay og pelsvest fra Forever21.

Da jeg prøvde på meg denne pelsvesten kom jeg på noen bilder jeg har sett av fotograf Hanna Bjôrkstedt, og tenkte liksågreit jeg kunne herme litt. Derfor tok jeg lignende bilder. I og med at jeg faktisk har en blond parykk liggende liksom. Syns bildene ble ganske så kule, men jeg må virkelig få kjøpt meg utløserknapp til kameraet mitt snart. Det er lettere sagt enn gjort har jeg skjønt. Vel, anyways. Nå skal jeg vaske kopper, for oppvaskmaskina har bestemt seg for å ikke fungere lenger. Kjipe greier. Ha det!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.