Dagens nettshopping.>


Mesteparten av det jeg har bestilt på Forever21.

Jeg trenger vinterjakker, og endte tilslutt opp med å bestille fra forever21. Jeg sier «vinterjakker» i flertall for at jeg har lyst på både en grå og en svart. Jeg tenkte å kjøpe en grå jakke på nelly.com og en svart på h&m, men ombestemte meg da jeg fant ut at prisen for disse to jakkene omtrent ble den samme som alt dette til sammen – inkludert frakt. Toll kommer selvfølgelig utenom, men jeg syns det er verdt det likevel. Jeg får jo tross alt veldig mye for pengene, og to nye jakker som jeg trenger. Krysser bare fingrene for at mesteparten passer. T-skjorten med rolling stones-logoen kjøpte jeg for å bruke etter graviditeten, bare så det er sagt. Regner med den blir litt trang for øyeblikket. De to andre t-skjortene er i herrestørrelser, så de skal nok passe nå også. Later!

Et viktig «forresten» før jeg stikker. Hadde blitt utrolig glad om du hadde orket å stemme på meg på Tordenbloggen. Bare om du mener jeg fortjener det, selvfølgelig. Du stemmer ved å trykke på navnet mitt, Drea, i pollen, eller skriv en kommentar på dette (trykk på «dette». Det er en link, og det er DER du må legge igjen en kommentar. Ikke på bloggen min!) innlegget. Da skriver du bare f.eks. «Jeg stemmer på Drea.» Enkelt og greit. Gjør gjerne begge deler, da blir det fler stemmer på meg. Hihi. Takktakk!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.