En dag i tre bilder.>

Søte June.

Cola light på Jordbærpikene.

Sulten? Svært flatterende vinkel for min del.

God morgen! Vi kom ganske sent hjem fra Tronheim i går. Ut av det skulle man kanskje kunne tolke at det ble i overkant mye shopping, men det stemmer faktisk ikke. Selve shoppinga tok ikke lang tid, det var vel heller ikke-shoppinga som gjorde det. Jeg lette etter noen fine, flate, svarte vintersko, men fant bare dritt. Rett og slett. Jeg fant ingen vintersko jeg kunne tenkt meg uten hæl. Med hæl? Selvfølgelig fant jeg mange par med hæl. Mange. Men, jeg trenger sårt et par uten hæl også. Sånt er urettferdig.

Så, kanskje over til noe litt mer spennende. Ultralyden. Vel, det ble ikke så spennende som man skulle håpe. Fant ikke ut så mye mer enn det vi visste fra før, så her går det fremdeles i spekulasjoner. Vi får nok bare vente og se. Det er tross alt bare tre måneder igjen, så ventetiden er da ikke så lang. Det klarer vi.

Møtte forresten June også, og det var skikkelig koselig. Hun og kjæresten hennes har fått det veldig fint hjemme hos seg på Solsiden, og June; om du ikke skal ha gardinene så vil jeg gjerne ha dem! De var råkule. Bare så du vet det. Nå skal jeg rydde, vaske og være flink. Kaj har bursdag i dag, så han fortjener å komme hjem til et nyvasket hus. Hejdå!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.