Do I always need a clever title? I think not.>


Lue, votter og cardigan fra H&M, jakke fra Forever21, strømpebukse fra Cubus, veske fra Accessorize, sko fra Din Sko.

Jeg er forkjølet idag også. (Nevnte vel kanskje ikke at jeg er forkjølet i går, men det er jeg altså. Hvem er ikke det, liksom?) Men, det gjør ingenting. I morgen er det onsdag, og onsdag betyr ultralyd. Jeg gleder meg sånn! Dessuten skal jeg shoppe litt, og besøke June for første gang etter at hun flyttet til Trondheim. Håper hun blir med på litt shopping også. Blir uansett gøy å se hvor fint hun har fått det i leiligheten sin. Gleder meg!

Nå får jeg vel være pliktoppfyllende og flink, og fortsette med studiene. Nå er det bare to oppgaver igjen, så er jeg ferdig med semesteret. Da blir det ei stund til jeg skal jobbe med skole igjen, heldigvis. Jeg er lei. Lei, lei, lei. Det skal virkelig bli godt med forandringer. Få noe nytt å bruke dagene på. Babybæsj og grining blir gull. Jeg gleder meg til og med til ting man kanskje ikke bør glede seg til, jeg. Nå er det sikkert mange mødre der ute som tenker «gud, hun der kommer til å gå på en smell!», men jeg gjør altså det. Lite søvn, grining, bæsj, gulp og alle andre ting man kanskje ikke setter like mye pris på, er en liten pris å betale for noe så fantastisk som et barn. Nå hørtes jeg skikkelig teit ut, men jeg mener det.  Ha en fin dag!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.