Ready for the beach.>

Sminkeløs og klar for stranda.


Jeg har egentlig aldri forstått dette med strandsminke. I hvert eneste sommernummer av hvilketsomhelst moteblad finner man guider til hvordan man skal sminke seg før man går på stranda. Det spares ikke på sminken; foundation, rouge, øyenskygge, dipliner og mascara. Alt skal man ha. Man skal se fantastisk ut, selv om de fleste av oss blir svette og jævlige på stranda. Dessuten har man saltvannet. Jeg elsker å bade. Sminke pluss bading i saltvann er lik katastrofe. (Vil jeg tro, jeg har egentlig aldri prøvd.) Det er kanskje bare meg, men solkrem og lipsyl med solfaktor er det eneste jeg pynter ansiktet mitt med før jeg går på stranda. Hva gjør du?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.