Here I am.>

To litt ulike outfit. Tights fra Cubus, tunika fra Cubus, sjal fra husker ikke, hatt fra H&M Mann, veske fra H&M, hvite sko fra Økonomi Sko og svarte ballerinaskof ra Ellos. Behagelig antrekk for gravide! Legg forresten merke til kulen på venstre bilde.

Da har jeg fått somlet meg til å ta et par outfitbilder. Det ble ikke i går kveld, men tidlig i dag. I dag er det litt overskyet, akkurat som i går, så nå skal vi tusle inn i «byen» og shoppe litt. I hvertfall se om vi kan finne noe å shoppe. Jeg skal prøve å holde meg i skinnet; jeg skal ikke shoppe mye. Kommer tilbake med litt fler bilder senere i dag, for jeg har selvfølgelig knipset mer med kameraet mitt. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.