The first photo.>


Litt overskyet i kveld, faktisk.

Her kommer ett bilde fra i ettermiddag. (Blir kanskje litt feil å kalle det «ettermiddag», da det slett ikke er etter middag. Men, men.)  Det ble da ganske fint, sant? Litt vanskelig å se oss på dette bildet, men det kommer bilde i medsol senere. Litt gøy å prøve andre ting også. Ta bilde mot sola med fokuset på en planke for eksempel. (Det må sies at fokuset kunne vært betydelig bedre. Det irriterer meg! Litt vanskelig å få perfekt fokus når man er med på bildet selv. Får vel prøve å ta nye bilder en annen kveld, og da satser vi på bedre fokus, og at himmelen er skyfri, rosa, gul og rød av solnedgangen.) Men, det kommer bilder hvor vi kan sees tydligere også – jeg må bare ta meg tid til å se gjennom alle bildene først. Det orker jeg ikke nå. Det får bli i morgen, for nå skal jeg spille litt kort og slappe av med Kaj. Med andre ord; vi skal kose oss videre.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.