Kjæresten min er kjekk med hatt og skjegg.>


Kjæresten min er superkjekk med hatt og skjegg.

Nå skal vi straks ut for å spise. Det er greia med syden. Man får aldri nok av god mat. Tror jeg kommer til å spise meg i hjel her nede, for gresk mat må være det beste som finnes! Maten er altfor god, så det er nesten vanskelig å stoppe når jeg faktisk er mett. Likevel er det utrolig deilig å gå ut på en koselig, gresk restaurant med gresk bakgrunnsmusikk hver kveld for å spise. Overfylte, smale gater og masende innkastere. Det er gøy å se på mennesker. Andre turister er til å le av. (Det er selvfølgelig ikke vi. Aldri.) Her nede finnes det faktisk nordmenn som nekter å betale solsengene. – Ikke nå, presterte den norske mannen på stranda å si til den stakkars jenta som skulle kreve inn solsengpenger. – Senere. Nordmenn er frekke, og det irriterer meg litt. Tenk hva grekerne tror om oss. Grådige, rike jævler, det er det vi er. Om du har en god sydenhistorie om norske, svenske eller danske turister å fortelle; fortell i vei! Alltid gøy å høre hvor jævlige vi kan være på tur.

Nå må jeg stikke. Mennesker venter på meg, og jeg kan ikke si «bare vent litt» fler ganger nå. Det er oppbrukt for lenge siden, så ha det bra!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.