Fallen leaves on the ground.>

Da har vi altså kommet oss vel hjem fra Trondheim, mange tusen kroner fattigere. For ja, det ble (overraskende nok) masse shopping. I hvertfall på meg. Alt Kaj har med hjem er ei t-skjorte. Jeg har…jeg vet ikke. Jeg har ikke sett over det enda, men det er ganske mye. Jeg får nesten dårlig samvittighet over å ha brukt så masse penger. Trodde shopping skulle fungere motsatt, jeg?

Uansett. Fant dette fine bladet i Trondheim. Det finnes sikkert sånne fine blader her hvor jeg bor også, men ikke rundt huset vårt. Dermed tok jeg med to slike fra byen, og hadde photoshoot med en gang jeg kom hjem. Ble endel stilige bilder. Jeg elsker høstbilder, og tenkte det var på sin plass før jeg drar til varmere strøk for å bli brun. (Jeg skal prøve å ikke nevne det mer nå, men…det blir så deilig!) Ah, nå skal jeg legge meg ned på sofaen og gjøre ingenting. Utrolig hvor mye krefter man bruker på en hel dag med shopping. Jeg blir i alle fall veldig sliten av det. Ha en fin kveld!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.