I like sundays.>


Nam! Og ja; jeg søler med melis. Det er kult.

I dag har jeg bakt boller. Jeg er egentlig ikke så veldig flink til å bake boller, for bollene mine blir alltid harde og tunge. Jeg lager boller som bare kan spises når de er nystekte, og det er ganske teit i grunn. Hvem orker vel å spise femten-tjue boller med en gang? Ikke jeg. Men, i dag bakte jeg de mest perfekte bollene. Jeg kødder ikke. De er nesten så gode at jeg vurderer å selge dem! De er myke, lette og luftige. Om du syns jeg høres stolt ut nå, så har du helt rett. Jeg er stolt. Jeg har til og med lagd nugattiboller. Kreativ, hæ?
Tilleggsopplysninger med liten skrift: det var egentlig bare flaks. Jeg måtte på jobb, og dermed måtte jeg la deigen stå til heving i over to timer. Det har jeg aldri tålmodighet til ellers, og det er vel kanskje forklaringen på harde, tunge boller? Tålmodighet er noe jeg ikke behersker særlig godt, og uheldigvis for meg er det tydeligvis nøkkelen til god gjærbakst.

Forresten. I går fikk jeg en gladmelding på kommentar. Jeg fikk nemlig høre at jeg hadde fått en bloggpris borte hos Esquil. Jammen var ikke det rett. Bloggen min ble kåret til Trøndelags beste blogg! Må si jeg ble litt stolt av det også. Utrolig morsomt! :) Ta en titt innom Esquil. Så! Nå skal jeg spise boller og se tv. Hejdå!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.