Pinkalishious.>


Sko second hand, tights fra Asos, kjole fra Gina Tricot, tunika fra Cubus, jakke fra Cubus, smykke og armbånd fra Betties Galleria, lua er Tinas. (Nei, jeg har ikke stjælt den, Tina. Du la den igjen her en gang for leenge siden!)

I dag ser man sånn her ut. Fant plutselig denne ubrukte tightsen i en av skuffene mine, og fant ut at den måtte brukes. Fin farge på den. Anyways. Jeg er omtrent ferdig med innsendingsoppgaven, og vurderer bare å sende den inn med en gang så jeg slipper å tenke mer på den. Så er det bare å begynne med den neste oppgaven på lista. Og den etter der. Jeg må ta to oppgaver på ei uke, så jeg slipper å studere på Kreta. Det høres litt sært ut, nemlig. «Blir du med på stranda nå, Drea?» «Nei, jeg må gjøre lekser.»

Har du sett Lindex-reklamen med den fantastisk fine sangen? Sangen kan du forøvrig høre her. Husker du dama med det oransje håret? Akkurat sånn farge har jeg lyst på. Den er perfekt. Dama der er perfekt. Sangen er perfekt. Åh, jeg har litt lyst til å leve i den reklamen, jeg. Neida. Poenget er; jeg vil ha hårfargen! Og sangen er bra. Så, nå er det sagt. Da kan jeg vel finne på noe annet å gjøre. Later!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.