Humor er ikke min sterkeste side.>

Humor er ikke min sterkeste side. Jeg prøver febrilsk å skrive et kåseri nå, og jeg skriver da ikke så altfor ille. Setningene er gode, og poengene er gode. Det er ikke det som er problemet. Det er humoren jeg sliter med. Teksten er totalt blottet for både humor, ironi og sarkasme, og som mange vet er akkurat disse tre tingene grunnleggende i et kåseri. Jeg ler ikke når jeg leser teksten jeg har skrevet. Jeg smiler ikke engang. Det er et dårlig tegn. Hvorfor i all verden skal veilederen min le av noe jeg ikke syns er morsomt selv engang? Æsj. Jeg får vel bare prøve så godt jeg kan, og hive inn litt ironi her og der. Forslag mottas med takk. Om du har et kåseri i baklomma; send det til meg. Neida. Kødda. Jeg jukser da ikke.

Nå har jeg faktisk skrevet noe som ligner på et kåseri også, men jeg tror jeg bruker ironi litt vel mye. Det er enten eller med meg. Jeg får aldri til en salig blanding av vanlig humor, ironi og sarkasme. Vel, jeg skal nok klare det. Senere. Nå er jeg ferdig med alt som heter skolearbeid og jobb for dagen, så nå blir det hjemmelaget pizza, Mozell og tv-kos her i stua. Og calzone. I kveld skal vi bare slappe av med Shrek 3 på tv, etterfulgt av God Kveld, Norge. Ja, jeg liker programmet. Eller, egentlig liker jeg ikke programmet. Jeg liker Dorthe. Dorthes stemme er så…god og koselig. Stemmen til Dorthe Skappel minner meg om lørdagskveldene for mange, mange år siden, og jeg elsker å mimre tilbake.

Vel, ha en super lørdagskveld! >

Del

Kommentarer

 1. Frida
  desember 24, 2010 / 13:47

  Haha, godt å høre at noen sliter med det samme som meg! Ler ikke engang av komedier. Men ler godt av/med vennene mine :-)

 2. desember 24, 2010 / 15:17

  hehe, jeg takler ikke stemmen hennes jeg.. :) hver sin smak kan man si!

 3. desember 25, 2010 / 01:26

  visste ikke at du gikk på skole jeg:P

 4. Drea
  desember 25, 2010 / 13:44

  Dette er et gaaaaammelt innlegg. Skrev et innlegg om humor her en dag, og postet det, men så slettet jeg det. Skal poste det senere! :) Så, når man trykker på bloglovingreia så kommer dette gaaaamle innlegget opp. Weird! :b

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.