Autumn’s coming soon.>


Briller fra Ebay, jakke fra Cubus, bukse fra Diesel, veske fra Accessorize, sko fra Din Sko, ring fra Betties Galleria.

Nå er jeg altså kommet hjem fra Oslo (kom hjem sent på søndagskvelden), og helga gikk helt fint. Det var absolutt ikke så skummelt som jeg skulle ha det til, selv om det var litt skummelt i begynnelsen. Heldigvis møtte jeg Mari der. Hun skal også ta journalistikkstudiet over nettet. Mari er den første bloggeren jeg møter (wehey!), og hun var utrolig snill, hyggelig, smart og enkel å snakke med. Med andre ord; takk gud for at Mari var der! Uten henne hadde jeg nok følt meg rimelig ensom og alene sammen med en hel gjeng voksne mennesker, selv om jeg antagelig hadde overlevd det også. For å oppsummere kort: helga gikk veldig, veldig bra. Må også fortelle at det toppet seg på Gardermoen. Tipp hvem jeg så der? Kaizers! Eller, Janove og Helge da. Jeg er forelska i Kaizers, jeg.

Det er forresten nesten blitt høst her. Helt greit for min del, jeg drar likevel og finner sommeren om cirka en måned. Gleder meg, gleder meg, gleder meg! Hejdå!

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.