Bilder fra i går.>

fest 004
fest 001fest 011fest 012dreeeeeeea
De små bildene er selvfølgelig klikkbare.

Her er litt bilder fra i går, og som dere så åpenlyst kan se så var noen fullere enn andre. Med andre ord; alle ble fulle, bortsett fra meg. Likevel er det jeg som ser mest gal ut på bilder. Hvor urettferdig er ikke det? På bilde nummer en ser det virkelig ut til at jeg vil drepe noen. Jeg vil drepe noen med smilet mitt. Bare vent og se.

Alt i alt en gøy kveld, selv om det er spesielt å være på fest uten å innta alkohyler. Fulle mennesker blir lett litt…intime. Kanskje uten at de vet det også. Det virker som at de er nødt til å stå maks fire centimeter unna deg for å høre hva du sier, og for en edru sjel kan dette lett bli for nært mange ganger. Alle andre forandrer seg når de drikker, og jeg forandrer meg i forhold til dem når jeg ikke drikker. Vi kan kalle det en ond sirkel. Alkoholens onde sirkel. Skal man være edru på fest bør man finne seg en fest hvor…ehm…folk…ehm… ikke drikker. Og omvendt.

Senere i dag skal jeg kanskje gjøre noe så sjeldent som å lage videoblogg. Jeg føler for å snakke til dere. Drite meg litt ut. Se teit ut, og la dere se hvor lite sjarmerende jeg egentlig er. Kanskje også røpe at jeg ikke er morsom når jeg virkelig prøver å være det. Tja, bare vise dere litt mer av hvem jeg er, kanskje.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.