Bilde nummer to, og masse studieprat.>

Enda et bilde med rosa parykk. Jeg syns bildene ble kule, jeg, og den rosa parykken er stilig. Basta. Men, jeg skal ikke prate i det uendelige om den rosa parykken. Derfor vil jeg heller prate litt om utdanning. Jeg har vært innom utallige blogger som prater om første skoledag, men her sitter jeg og gjør ingenting – for øyeblikket. Men, ikke tro at jeg ikke har planer. Det har jeg. Neste helg drar jeg til Oslo for å delta på oppstartssamling på studiet jeg skal begynne med. Årsstudium journalistikk. Jeg gleder meg utrolig mye til å begynne å gjøre noe igjen, men på samme måte er alt ganske så skummelt. Jeg har plutselig fått studielån og hele pakka, og jeg aner selvfølgelig ikke om journalistikk er den rette veien for meg. Jeg ble kanskje mer i tvil da jeg i dag oppdaget at det ikke heter «desverre», men dessverre. Her sitter jeg og tror at jeg er rimelig god på rettskriving, men så har jeg alltid skrevet dette ordet feil. Skuffende. Vel, jeg bør kanskje ikke ta det så hardt. Jeg har tross alt sett overskrifter på en av Norges største aviser som inneholder ordfeil som «værre». Det må sies å være verre (høhø).

Tilbake til studiepratet. Jeg har bestilt skolebøker til tre tusen kroner i dag. Surt at det er så dyrt, men på samme måte gleder jeg meg ufattelig mye til jeg kan bla gjennom bøkene og endelig føle meg litt viktig igjen. Denne sommeren har vært altfor lite innholdsrik. Jeg har vært i det daffeste laget, og gleder meg (faktisk) til det er over. Jeg gleder meg til å begynne med skolearbeid igjen, og det kan jeg ikke huske å gjort siden barneskolen. Det må være et godt tegn. Det er egentlig nå det hele begynner. På ordentlig. Derfor må jeg nok skjerpe meg betydelig fra videregående. Nå har jeg ingen lærere som maser på meg, og tro det eller ei; det kommer jeg til å savne. Av og til var det akkurat maset fra lærerne som fikk meg til å prøve litt ekstra. Nå er det bare opp til meg selv. Skummelt!

Hvilken utdanning har du begynt med, eller kommer du til å begynne med, etter videregående?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.