Dark and edgy.>

Photobucket

Sånn ser jeg ut nå. Helt  greit, men jeg angrer meg virkelig for at jeg valgte å klippe luggen kort. Jeg kler det ikke. Jeg ser ut som en bolle. Så, fra nå av skal håret vokse. Luggen også. Og fargen skal forhåpentligvis bli litt lysere. Den ble i det mørkeste laget, men det var min feil det også. Ikke frisørens. Dog, jeg ser ikke på det som noe problem. Håret mitt mister farge like raskt som Solberg kjører bil. Med andre ord; om to uker har jeg sikkert den fargen jeg vil ha. Omtrent. Luggen er forresten ikke så ujevn som den ser ut til. Det er min feil det òg. Jeg prøvde nemlig å legge luggen på sida, men det gikk dårlig.

Pakken min kom forresten i går, men den ligger på postkontoret nå. Jeg var selvfølgelig ikke hjemme i går, og kunne ikke hente den. Men, i morgen blir det pakke på meg. Jippi! Må forresten også nevne at jeg begynner å kjenne/se forskjell på magen min nå. Jeg kan se en liiten kul nå, som ikke har vært der før, og som kommer til å vokse mye i de kommende ukene. På tide å begynne å ta magebilder, antagelig. Kan bli morsomt å ha senere. Gravidmager er utrolig fint å se på, så håper jeg blir pen-gravid. Ikke stygg-gravid. Det vil jeg ikke. Men, det er vel ikke akkurat opp til meg, desverre. Jeg håper på det beste.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.