Shocking News.>

bringebr2

Det er sol, vi har gått tur, vi har badet, vi har spist bringebær, vi har svettet. Med andre ord; vi har kost oss skikkelig på en vakker sommerdag. Jeg skal ikke prøve å forklare hvor deilig det er, for det har sikkert mange andre prøvd å gjort før meg. Det er ikke mulig å beskrive følelsen og gleden man får av godt sommervær, bringebær på strå, mengder med iskaldt vann og vannmelon. Og det beste av alt; at man deler det med kjæresten. Det er ikke mulig.

Fra det ene til det andre. Jeg lovte å komme med et interessant innlegg tidligere i dag. Dette innlegget skal nå bli ganske så interessant. I have big news. Shocking news. For noen av dere, i hvertfall. Noen av dere vet det jeg snart skal fortelle allerede, men flesteparten av dere har vel egentlig ikke peiling. Jeg har fundert mye på hvordan jeg skulle si dette på. Måter som var morsomme, interessante, koselige, hintende. Jeg har til og med laget en videoblogg som sier det som må bli sagt. Likevel dropper jeg alle fine, overdrevne ord og fancy videoblogger, og sier det rett som det er; jeg er gravid. Det har jeg vært i litt over tolv uker nå, og følelsen er helt utrolig. Nå kan jeg nesten ikke vente til alt som kommer, selv om ting tar tid. Vi gleder oss.

(Forresten. Jeg skal ikke slutte å blogge, og bloggen kommer aldri til å bli en kjedelig, ubetydelig blogg om babybæsj, gulping, melkespreng eller grining midt på natten. Don't you worry.)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.