Om mennesker var som ballonger.>

shoes2
Sko fra Din Sko.

Tenk å være en ballong. En ballong som lever lenge. Ikke slik som de dårlige ballongene man kjøper på dagligvarebutikken. Ikke slike som dør etter et par dager. Jeg mener ordentlige ballonger. Store og sterke fylt med helium. Om mennesker hadde vært store, sterke ballonger fylt med helium, hadde alle mennesker kommet til himmelen. Noen hadde selvfølgelig tatt turen tidligere enn andre, men slik er det jo nå også. Selv om vi ikke er ballonger, mener jeg. Om vi mennesker hadde vært heliumballonger hadde vi ikke trengt å tenke på om vi har vært snille nok til å komme til himmelen eller ikke. Vi hadde ikke trengt å tenke på hvordan, hvorfor eller om. Om mennesker hadde vært ballonger fylt med helium, hadde alle mennesker kommet til himmelen. Til og med skeptiske agnostikere og oss standhaftige ateister.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.