Masse svar, og løfte om bedre innlegg.>

Trenger vel ikke forklare hva dette innlegget går ut på. Her kommer svar på spørsmålene deres.

Dersom du ble gjenfødt som kjendis (ikke bloggkjendis, men en verdenskjent-kjendis) , hva ville du vært kjent for?
Jeg ville antagelig vært kjent for noe som fortjener å bli lagt merke til. Det liker jeg i alle fall å tro. Jeg er faktisk ikke særlig PR-kåt av meg, selv om jeg må innrømme at jeg liker å bli lagt merke til – på en eller annen måte. Hvem gjør ikke det? Så, svar: tja, jeg ville blitt kjent for mitt sangtalent. Ehm. Eller for min utrolig gode humor. Der har vi det.

Hvor mye savner du beste søstra i heeeele verden? :P
Savner deg rimelig mye, søstersen! Du er aaaaltfor langt borte! Bare så du vet det. Dusting. Men, jeg er glad i deg likevel! :D

Skal du studere til høsten? Om ja, hva da? :)
Jeg skal antagelig bare ta et lett nettstudie, og jobbe endel også. Så, det blir litt studier og litt jobb. Helt greit. Jeg er utrolig skolelei.

Favorittreisemål!?:P
Av der jeg har vært…hm… vanskelig. Jeg liker Hellas utrolig godt. Maten er deilig, været er helt greit og sjøtemperaturen er også helt ok. Ah, jeg eeelsker Hellas! Kroatia er også veldig fint.

Hvilke blogger må du bare lese hver dag?
I frykt for å være slem; veldig få. Det er veldig få bloger jeg MÅ lese hver dag, men jeg besøker nok en hel del i løpet av en dag. De som går igjen er Ida Wulff, svenske Amanda Berg, vennene mine som har blogg og…tja. Det er vel de jeg er innom HVER dag. Andre blogger er jeg innom ganske så ofte. Har en hel liste med blogger jeg jevnlig er innom, blant annet din. Elsker hunden din! : )

Hva hadde du lyst til å bli når du ble stor, når du var liten?
Hm… Først ville jeg bli forfatter, deretter ville jeg bli dyrlege, deretter ville jeg bli fotograf, deretter journalist, deretter psykolog og nå aner jeg ikke. Så, det er ikke lett! :b

Liker du aper eller elefanter best? Hvorfor?
Aper selvfølgelig. De ligner mer på meg (liker jeg å tro i alle fall), de små apene er søte, og jeg har alltid drømt om å ha en liten sirukusape på skuldra. Elefanter er bare store beist som virker rimelig kjedelige. De bare…står der.

Hva inspirerer deg?
Nå vet ikke jeg i hvilken sammenheng du mener, men det er mye som inspirerer meg. Andres suksess inspirerer meg, for å si det enkelt. Å se at andre lykkes får meg til å tro at jeg kan klare det om jeg prøver nok. Jeg tror nok også staheten min inspirerer meg. Jeg vet at jeg kan lykkes med omtrent det jeg vil. (her snakker vi selvfølgelig om realistiske mål. Jeg er rimelig realistisk av meg.)

Du har en dag igjen og leve; hva skal skje den dagen?
Jeg hadde antagelig brukt dagen utrolig dumt. Jeg hadde grått, grått mer, vært med kjæresten, grått og grått enda mer. Jeg vil ikke dø. Jeg vil ikke bare ha en dag igjen å leve.

Hva er din største drøm?
Min største drøm? Hmmm. Jeg vet ikke. Jeg drømmer om å få en jobb jeg trives i. Kanskje litt typisk, men sant. Så drømmer jeg om å fortsette en person jeg kan være stolt av å være. Jeg drømmer om å aldri miste det positive synet jeg har på livet! Veeel. Nå ble dette utrolig dypt. Haha. Men, det er sant.

Hvor mange blogger besøker du daglig, og hvor mange kommenterer du? :)
Jeg er innom ulike blogger. Jeg roter meg inn på utrolig mange blogger, og kommenterer der jeg syns det passer seg. Kommenterer der jeg mener det fortjenes. Jeg tror jeg er ganske så flink til å kommentere hos andre bloggere. Jeg vet hvor glad jeg selv blir for kommentarer, og regner med dette gjelder andre også.

Vil du bo på landet eller i byen?
Begge deler. Akkurat nå bor jeg vel «på landet». Jeg bor på ei bittelita øy, og trives veldig godt her. Men, jeg vil til Trondheim og kanskje andre byer også. Må oppleve litt av hvert.

Hvilke blogger leser du? (Ikke nødvendigvis HVER dag)?
Jeg er innom din også! : )

Hva falt du for hos Kaj, og hva syns du er det aller beste med han nå?
Jeg falt vel for at vi passet så godt sammen. Samme humor, samme meninger og slikt. Vi er veldig like, og derfor fant vi tonen rimelig kjapt. Nå syns jeg alt er best med han. Han er best, rett og slett. Finnes ikke noe ondt i Kaj!

Hvordan i all verden har en 18åring råd til et hus med hage(?)? Er det bare så utrolig billig på Frøya?
Det er nok billigere på Frøya enn andre plasser, men billig er det likevel ikke. Hadde det ikke vært for Kaj hadde jeg nok ikke bodd i eget hus. Vi betaler begge på lånet, men han tar seg nok av en større prosent enn det jeg gjør. Det blir nok bedre når jeg tjener mer enn jeg gjør nå! Men, det går veldig fint som vi har det nå. Jeg betaler så mye som jeg kan i hver måned.

Tjener du nok på bloggen din å kunne kjøpe deg litt ekstra ting?
Ja, det gjør jeg. Jeg tjener litt fast i måneden, og pengene kommer godt med. Det er selvfølgelig ikke tusenvis av kroner det er snakk om, men nok til å unne seg noe.

Hva jobber du som, om du jobber?
Jeg jobber fast som badevakt i svømmehallen her. Tidligere har jeg jobbet på Shell, på Frøya Havbruksservice og litt vikargreier på SFO.

Tror du på alternative ting som tarot og klarsynthet?
Absolutt ikke. Jeg er realist så det holder. Jeg tror ikke på hekser, spøkelser, spådamer eller troll. Alt er like usannsynlig for meg, selv om det av og til skjer ting som ikke helt kan forklares. Dette forklarer jeg likevel på en eller annen måte. Det er alltid noe som får noe til å skje. Ting skjer ikke av seg selv, og fremtiden kan ingen se. Vi er ansvarlige for fremtiden vår, og vi kan endre den når vi vil. Dermed blir det rimelig umulig å vite hva som skjer med tusenvis av mennesker. Tull og tøys, spør du meg. Men, lettjente penger.

Hvis du måtte velge èn matrett å leve på resten av livet, hvilken ville det blitt?
Fisk. Stekt makrell med potet, grønnsaker og saus. Naaaam!

Jeg har et spørsmål,hvilke kamera anbefaler du? Er Nikon et godt valg tror du?
Jeg har aldri prøvd Nikon, men er fast bruker av Canon. Canon er i alle fall lett å bruke og veldig bra. Selv sikler jeg etter Canon EOS 450D, men jeg får vel holde meg til 350D ei stund til. Det må sies at Nikon antagelig er et godt kjøp også. Tror ikke det spiller noen rolle hva man kjøper, egentlig. Man blir raskt vant til noe uansett.

Dine favorittsko?
Jeg har altfor mange sko, og kjøper stadig fler. Nå er favoritten et par brune sandaler med hæler fra Din Sko. Bilder kommer antagelig snart.

Bonaqua eller Imsdal?
Imsdal.

Cola eller Pepsi?
Ingen av delene. Er ikke særlig glad i brus. Men, om jeg må velge; enten Cola light eller Pepsi Max.

Spiser du ofte grøt?
Ofte? Tja, spiser det vel en gang i blant. Annenhver uke, kanskje? Grøt er godt.

Hva er din favoritt sexstilling?
Dette bildet dekker nok omtrent det grunnleggende behovet mitt.
kamasutra

Hva gikk du på vgs?
Jeg gikk tre lange år med allmenn. Men, angrer ikke.

Hvis du måtte spise en person, hvilken kroppsdel ville du begynt med?
Antagelig ei arm. Armer er ikke så ekkelt, og heller ikke med så mye fett.

Hva liker du å gjøre på fritiden, utenom blogging? Noen hobbyer og interesser? Driver du med idrett? Hvilket år er du født i?
Jeg er veldig glad i all slags sport. Har drevet med det meste, egentlig. Fotball, handball, turn og stup. Fotball er vel den idretten jeg har holdt lengst på med, og jeg har planer om å begynne å spille igjen om ei stund. Når jeg er skadefri. HELT skadefri.

Hva slags romantiske ting har du og kjæresten gjort for hverandre?
Tja. Vi gjør masse romantiske ting vi, på vår egen måte. Jeg er ikke særlig opptatt av romantikk, jeg. Det er nok ikke Kaj heller. Så, jeg vet ikke. Ikke noe konkret å komme med.

Hvor ofte går du til frisøren?
Litt for sjelden. Jeg prøver å komme meg dit så ofte som mulig. Annehver måned, helst. Må skjerpe meg på det der.

Hvilken kjendis ville du lagt ned? Veit ikke åssen jeg skal formulere spørsmålet uten at det blir for .. Eh. Ja.
Hugh Grant, Simon fra amerikanske Idol eller Jan Fredrik Karlsen. (Ikke bli sint, Kaj.)

Hva syntes du om min blogg?
Har ikke vært innom så ofte, så vanskelig å si. Jeg har liksom ikke fått noe inntrykk av hvem du er.

Er du husmor? dvs lager middag til mannen din hver dag osv? i så fall hvordan mat lager du osv?
Absolutt ikke. Jeg og Kaj lager som regel middag sammen. Han er antagelig flinkere til å rydde enn meg også. Jeg har aldri vært husmormateriale, selv om jeg liker å lage mat.

Favorittfarge, sted og ehehehe undertøy?
Favorittarge har jeg ikke, favorittsted har jeg heller ikke, og favorittundertøy…tja, den rosa hipsteren min. Den er supersøt.

Sånn. Jaja, masse rare spørsmål. Håper du fant noe interessant her. Forresten. Jeg lover bedre blogginnlegg i framtiden. Har vært utrolig lite inspirert i det siste, men det går seg til nå. Nå skal det blogges – for real!>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.