Blogganbefaling.>

Ja, nå ska jeg gjøre noe så uvanlig som å anbefale en blogg. Den er riktignok svensk, men det gjør da ingenting. Bloggen har utrolig mange fine bilder som fascinerer meg. Det er vel derfor jeg liker bloggen så godt også. Her kan man finne mye god inspirasjon til gode bilder! Ta en titt innom Elinkan, ei svensk bloggerske som fortjener så mye ros som hun kan få. Virkelig. Nå gleder jeg meg bare mer til objektivet mitt kommer! Jippi!

takenbytrees
Foto: Elinkan

I kveld har jeg gått en passe lang tur med Sala. Været er helt okei. Det var sol, så jeg skal ikke klage. Nå skal jeg snart se Nip/Tuck på Viasat 4. En utrolig stilig serie som jeg har likt så lenge jeg kan huske. Jeg har til og med bestilt fire sesonger på dvd. Jeg har altså mye å gjøre fremover. Godt det er ferie, dårlig vær og ingenting annet interessant på tv fortiden. Frykt ikke, jeg skal ikke site foran tv'n heeele tiden. Jeg skal selvfølgelig gjøre andre ting også. Spillkveld, for eksempel. Og blogge. Vel. Jeg er en travel dame. Ha en fin kveld!

>

Del

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.