Jeg har også blitt tegnet.>

dreategnetavjulia Julia Isabelle har vært så snill og tegnet meg, og jeg må bare si det; hun er utrolig flink! Hun er mye flinkere enn det jeg er, så dette var utrolig morsomt. Jeg liker denne tegninga utrolig godt! Er den ikke fin? Jeg tror jeg må bli tegneserieheltinne.

Nå har jeg sovet i flere timer, så hvordan jeg skal få sove i natt vet jeg ikke. Tror det kan bli vanskelig, så det blir nok senkveld på meg i kveld. Uten Thomas og Harald, forstås.
Tror det blir en fin kveld likevel. Fin og rolig, akkurat som i går. Jeg har jo Kaj. Det er deilig med helg. Forresten, det er deilig med ferie.

Apropos ferie og sommer. Det er snart juli, og sjokkerende nok har jeg ikke badet enda. Jeg har ikke badet i verken vann eller sjø! Er ikke det utrolig kjedelig? Hva har jeg holdt på med? Hva har jeg tenkt med? har jeg selvfølgelig lyst til å bade, men nå frister det vel kanskje ikke så særlig. At lufta er kaldere enn vannet er et dårlig tegn. Okei, så er det kanskje ikke ille, men det er ikke langt unna. Kan de som har sommerværet vennligst sende det videre?

Kos dere i kveld. >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.