Fredagsplaner.>

Jeg liker fredager, og det har jeg alltid gjort. Om det er på grunn av sene familiekvelder med både Stingers (politiagentene), Thomas og Harald og Nytt på Nytt plantet i minnebrikken min, eller om det bare er på grunn av at det endelig er helg, vet jeg ikke. Jeg tror nok det har med alt det her å gjøre. Fredagskveldene har i mine øyne nesten alltid vært bedre enn lørdagskveldene. Vel, det er kanskje ikke helt sant. Da jeg var mindre var nok både barne-tv og Midt i Smørøyet mer interessant å se på enn Nytt på Nytt og alt det andre tilsammen. Det må likevel sies at Stingers var en tidlig favoritt. Ah, jeg elsker den serien fortsatt. Jeg liker sangen så godt også. Den er så tøff, og jeg blir skikkelig glad hver gang jeg hører den. Da er det akkurat som om jeg sitter i sofaen hjemme i Fredagsvika (ja, det het Fredagsvika der jeg bodde før. Kanskje det er derfor jeg er så glad i fredager? Jeg savner Fredagsvika, jeg.) med hele familien og en stor skål med potetgull.

dreeeea

Fredagsplanene for i kveld er vel kanskje lett å forstå om du ser hvor sminkeløs jeg ser ut for øyeblikket. Jeg kjører sminkefri fredagskveld foran tv'n med kjæresten og god mat i kveld. Det skal bli deilig, på tross av at alle gode tv-serier har tatt sommerferie for lengst. Det er ingenting på tv lenger. Likevel er det godt å bare slappe helt av, og bare være seg selv uten alle hjelpemidler som skjuler feilene mine. Nå er jeg bare meg selv helt ut, med røde kinn, små øyne, et dumt smil og en overdøvende latter.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.