Jeg liker musikk.>

dreagrnneya
Om du legger litt velvilje til kan du se fregnene mine. Se, så søte! Og, ja. Jeg rynker trynet for at jeg skal se skummel ut.

Nå sitter jeg og hører musikk. Jeg forstår meg ikke på mennesker som ikke liker musikk. Mennesker som aldri hører på musikk er rarere enn femtiårige, skallede motorsykkelmenn som hører på Britney Spears, og jeg vil påstå at disse mennene er ganske så rare også. Tenk å ikke like musikk. Jeg har ikke ord. Jeg forstår det ikke. Det må da finnes noe musikk for alle og enhver? Uansett. Kaizers Orchestra er musikken over all musikk. Jeg elsker alle låtene, og jeg blir aldri lei. Jeg er sikker på at jeg kan høre på Kaizers døgnet rundt.

I håp om å få gode musikktips; hva er ditt yndlingsband? >

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.