Shut your face up.>

alphaigjenalphaanimal2
Om noen føler for å gi meg et nytt objektiv som er bedre enn de jeg allerede har; vær så god. Jeg tar gjerne i mot. Ahhhhrg, jeg ønsker meg et bra objektiv.

For en konsert! At Animal Alpha er ett av Norges beste liveband tviler jeg ikke på – selv om Kaizers selvfølgelig er bedre. Det skal mye til for å bli bedre enn Kaizers, men denne konserten var likevel utrolig bra. Teltet var fullt, Agnete scenestupte (eller stagedivet, som det heter), det var god stemning og de fleste sang selvfølgelig med på Bundy. Det var selvfølgelig også et stort pluss å møte Agnete bacstage etterpå. Til vanlig er jeg ingen autografjeger, men i går var jeg såpass at jeg rappet til meg et ark og en tusj og småløp bort til Agnete for å få en autograf. Jeg fikk til og med tatt et bilde sammen med henne. Huff, så teit jeg egentlig er. Vel, vel. Den dama er kul. Den dama har stil, og derfor bør jeg egentlig skryte av både bildet og autografen. Likevel skjemmes jeg litt… careersuicide

Career Suicide, Martin Farkas.

Career Suicide må sies å være et veldig energisk band. Vokalisten, Martin Farkas, er kanskje den mest energiske vokalisten jeg noen gang har sett. Han var gal, rett og slett. Det er selvfølgelig sånt som er gøy, for når til og med det frøværske publikummet tar skikkelig av, ja, da er det bra. Frøværinger, som til vanlig danser glade til Ole Ivars og Sie Gubba, headbanget og danset et eller annet som minnet om hooligans på speed. Det var crazy. Helt crazy, så det at ingen faktisk skadet seg er for meg et under. Jeg stod selvfølgelig bare å så på hele dette underholdningsshowet og lo.

I kveld fortsetter Jorddunstfeestivalen med blant annet Nullskattesnylterne, men jeg skal selge øl. Gøy.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.