Mine kunstneriske ferdigheter…>

…Er kanskje ikke helt på topp. Jeg er ikke så stø på handa. Alt trenger vel ikke være perfekt, vel?

dreategning1kajtegneseriefigur

Orginalbildet av Kaj kan du finne her.

Etter å ha vært innom bloggen til Birgitte har jeg fått meg en ny hobby. Jeg har begynt å tegne meg selv i photoshop. Dette er selvfølgelig bare første forsøk, og er på langt nær så bra som jeg har planer om at det skal bli i fremtiden. Snart skal jeg klare dette mer detaljert, og jeg har stor tro på at det kan bli skikkelig stilig. Jeg må bare øve, øve, øve. Jeg er rimelig fornøyd med tanke på at dette er noe jeg begynte med for omtrent en halvtime siden. Hva syns dere om mitt første forsøk?

Dagen i dag har vært rolig. Var på jobb på SFO i en og en halv time, som jeg alltid er på mandager, men bortsett fra det har jeg vel egentlig gjort lite. Det er godt med fri, så jeg slapper av mens jeg kan. I morgen drar jeg og Kaj til Trondheim. Vi skal se Sex and the City, og det gleder jeg meg kjempemasse til. Den bare være utrolig bra.
På onsdag drar vi videre til Bergen, for da er det Foo Fighters og Queens of the Stone Age-konsert. Kommer hjem på torsdag, og på fredag er det Jorddunstfestivalen med blant annet Animal Alpha, Nullskattesnylterne og Enslaved. Om du bor i Trøndelag bør du absolutt sjekke ut denne festivalen. Den er billig og har i tillegg mye bra musikk og utrolig god stemning. Det blir altså en utrolig bra uke med mye god musikk. Akkurat slik jeg liker det.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.