Se min kjole.>

Nå som sommeren er her for fullt, skifter jeg antrekk omtrent oftere enn normale mennesker…jeg skulle til å si skifter truser, men det hadde ikke gitt noen mening. Uansett, jeg skifter antrekk hyppig når det er så fint vær som det for tiden er. Hvorfor? Jeg vet ikke. Jeg tar på meg noe, men oppdager at det blir for varmt. Deretter skifter jeg. Slik fortsetter det. Poenget er: dette antrekket hadde jeg på meg ei stund i dag. Ikke i hele dag, men ei stund.

drealrdag2

Jeg og Kaj har vært og spist middag hos Hilde, mammaen til Kaj. Det var kjempekoselig, og maten var utrolig god. Som alltid. Tror Hilde må gi meg et lynkurs i å lage god mat, for min mat blir aldri like god som hennes. Det trenger ikke ha noe med meg å gjøre, for min mat er faktisk heller ikke så ille. Jeg har mine mistanker om at Hilde er en superkokk, og derfor blir naturligvis maten hennes mye bedre enn min. Jeg er ingen superkokk.

Skal gå en liten tur i kveld, og vurderer sterkt et lite bad. Jeg har ikke badet i sommer enda, så det er jammen på tide. Jeg som alltid har vært tidlig uti vannet tidligere. Jeg har til og med badet i sjøen nittende januar ett år, og det er ikke bare-bare.
Vel, nå skal jeg spille poker på nett samtidig som jeg myser litt på åpningskampen i fotball-EM. Poker er skikkelig gøy, og det gikk min vei i går. Håper det går min vei i dag også.

Spiller du poker?

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.