Friday I’m in love.>

dreabloggno
T-skjorte fra Outfitters Nation.
Skjørt fra Asos.
Sko fra Bianco.
Hund fra finn.no.

Sommer i dag også. Hvem skulle tro det? To dager på rad med fint, herlig sommervær. Sola er visstnok bak en gjeng ekle skyer for øyeblikket, men det er varmt likevel. Det er sommervarmt, og jeg er glad. Sala ser rimelig glad ut hun også, og ja; hun er kjøpt på finn.no. Det ser både jeg og alle andre på som ganske morsomt. Finn.no er faktisk ikke så dumt, spør du meg. At noen velger å legge ut verdens beste hund der er egentlig ganske uforståelig, men utrolig heldig for meg. Snart skal Sala bli verdens flinkeste dansehund, bare så dere vet det.

>

Del

Kommentarer

  1. oktober 21, 2011 / 05:53

    If irnfomaiton were soccer, this would be a goooooal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.