Vinn denne gule veska!>

Jeg elsker farger. Jeg er så utrolig glad for at friske farger er populært nå for tiden. Ikke det at jeg ikke hadde kommet til å brukt farger om det ikke var in, men nå er det mye lettere å få tak i kule, fargerike greier. Som for eksempel disse to veskene. Begge er kjøpt på La Redoute.(du kan finne dem, og mye annet kult, om du trykker på bildet det står La Redoute på til høyre i bloggen min.). Jeg har allerede en gul fra før, så denne gule veska kan du faktisk vinne! Ja, jeg tar en liten konkurranse på den. Jeg har absolutt ikke bruk for to gule vesker, spesielt ikke siden de er utrolig like.Denne veska er helt ny. Den er aldri brukt.

Konkurransen er enkel. Det er noe alle klarer. Det eneste jeg vil vite er hvorfor akkurat du skal få vesken. Det er selvfølgelig også lov å foreslå andre du mener fortjener den.

nye vesker 062
Vinn denne gule veska. For å se hvordan det ser ut å bruke den kan du trykke her.

Vel. Nå skal jeg gjøre ferdig leksene jeg har holdt på med omtrent i hele dag. Hektisk nå, og det er vel ikke så rart. Jeg er ikke flink til å gjøre lekser regelmessig, så når fristene plutselig kommer har jeg aldri gjort noesomhelst. Da må det gjøres nå – og det raskt. Likevel; jeg er russ. Kan ikke bare sitte hjemme og gjøre lekser, så jeg og resten av russen skal på besøk til læreren vår i dag. Uansett: i mens kan dere komme opp med gode begrunnelser for at dere skal få den gule veska.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.