Den lille gule.>

Dagens outfit: Genser fra B-Young, veske fra Friis Company, sko fra Skopunkten, solbriller fra G-Sport og skinnjakke fra Cubus. (Forresten det dyreste plagget jeg noensinne har kjøpt på Cubus. 999 kr.)
Bestemte meg for å fortsette med gult i dag, og derfor ble det altså en gul veske. Brukte ikke de rosa solbrillene, men føler for å vise dem frem.

djeaoutfit

For de som gleder seg: i morgen blir det bilder av meg i russeklær, for i morgen begynner russetida vår! Vi skal døpe oss i morgenkveld klokken seks, og vi er ganske fornøyde med hva vi skal døpe oss i. Du skjønner, vi er ikke så veldig tradisjonelle. Vi vil ikke døpes i det som er vanlig å døpe seg i her (som forresten er masse fælt. Husker ikke helt hva, men det er i hvertfall fæle greier). Vi skal gni oss inn med sjokoladesaus og hoppe i et stort kar med puffetris. Vi blir altså store menneske-risboller! Det kan bli litt morsomt, selv om jeg aldri helt har følt den store begeistringen for russedåp. Gleder meg uansett til i morgen.
Nå skal jeg lage meg Smoothie. (Jeg har blitt hekta.)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.