Dagens Outfit.>

djeeea I dag har jeg på den nye gule jakken min, kjøpt på HM. Jeg elsker den. Hadde planer om å bestille den på webshopen, men de var utsolgt for min størrelse. Fant den heldigvis i byen i helga!

Forresten; jeg har bleika håret mer. Det er ganske blondt nå. Det er mer blondt og mindre gult enn det ser ut på bildet. Jeg er glad!

I går ordna jeg russebuksa mi. Den ble ganske kul. Nå venter jeg bare på bokstavene mine som skal strykes på det venstre låret. Drea. Håper de kommer før onsdag, for på onsdag er den første dagen med russeklær! Jeg gleder meg overraskende mye.
I dag har jeg begynt å tegne på frakken. (Har forstått det slik at frakk er et trønderfenomen? Rart. Jeg trodde alle hadde frakk, jeg.) På frakken har jeg selvfølgelig Kaizerslogoen. Selvfølgelig. Det er antakelig ganske forutsigbart, men det får bare være. Jeg elsker Kaizers.

Jeg har på:
Jakke fra HM.
Genser fra Cubus.
Veske fra Wedins.
Sko fra Bianco.
Solbriller fra G-sport.
(Jeg har rød ørepynt også, men det vises ikke.)

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.