Drea leker seg med kamera og diskriminerer musikk hun ikke liker.>

Sånn går det når kjæresten drar på jobb, når tvn ikke frister og jeg ser mitt Canon EOS 350D ligge fint på hylla. Da får jeg plutselig en trang til å ta bilder. Hva skal jeg ta bilder av, spør jeg meg selv. Hvor kan jeg finne noe å ta bilder av?
Det blir, som alle andre gangene jeg lurer på akkurat det samme, bilder av meg selv. Orginalt. Interessant. Fint og pent. Eller kanskje ingen av delene. Uansett; nedenfor kan du se det jeg klarte å komme opp med i kveld. Fikk faktisk lurt med ett bilde av Sala også, selv om hun prøvde å gjemme seg bak trappegelenderet. Hun er ikke særlig glad i å bli fotografert. Hun har tydeligvis ikke fotogenet heller; hun er faktisk mye finere i virkeligheten.

Vel, jeg kjeder meg. Skulle til å skrive noe på engelsk nå, men jeg angret meg akkurat i tide. Det minner meg bare om «Name», Norges mest idiotiske artist som snakker med hele engelske setninger midt i blant noen av de få norske han bruker; bare for at det er kult. Irriterende. Så, fra nå av slutter jeg herved å skrive engelske setninger på bloggen min. Du kan se på det som en liten boikott-protest mot norske artister som tror de skal erobre verden med sin «orginale» musikk, når alt de faktisk gjør er å gi Norge et dårlig musikkrykte. Det er like lite sannsynlig som at hele verden en dag skal oppdage bloggen min, selv om at den er (fra nå av) fullstendig skrevet på norsk. Jeg blir rett og slett irritert.
Vel, egentlig ikke irritert. Det er ikke mitt problem. Det er ikke jeg som skjemmer ut Norge. Eller kanskje jeg bare er drittsekk nå? Sitter her med dataen i fanget og nesten diskriminerer norske artister som ikke lager musikk i min type sjanger samtidig som at jeg poster utallige bilder av meg selv. Vel, jeg har vel kanskje ingen rett til å si noentingsomhelst om andre. Kanskje jeg heller bør passe på meg selv? Kanskje jeg heller burde slutte å poste kjedebilder av meg selv på bloggen min. Men, nei. Jeg liker å ta bilder av meg selv. Jeg innrømmer det. Det er gøy. På bilder kan jeg være så tøff jeg vil.

Til slutt vil jeg bare si at jeg faktisk ikke liker «Name». Sorry. Og om du lurer på hvorfor du på noen av bildene kan se et par sorte flekker på nesa mi, så vil jeg bare si: det er maskaraflekker. Maskaraen min lukta plutselig utrolig rart, så jeg lukta på den. Sånt som skjer, du vet. Og, ja: jeg veit at munnen min ser rar ut på bilder. Tror det er en refleks. Trutmunnen kommer med en gang kameraet slås på. Det er en sykdom. Uhelbredelig sådan.

djeaaasalavovven
vannmelondjea123

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.