Søndagsluksus.>

Her er dagens luksus (bilde 1). Føler jeg fortjener dette; det er søndag og snøen har på nytt lagt seg på bakken som ondskapen selv (bilde 2). Jeg trodde (nok en gang) at snøen hadde forsvunnet for godt… i alle fall for denne vinteren. Men, nok en gang må jeg føle skuffelsen av å se snøflakene fly forbi vinduet som tusenvis av ildfluer.

Ellers har det vært en ganske rolig søndag. Mammaen til Kaj var innom en tur i dag. Vi fikk et fat som pappaen til Kaj har laget. Utrolig fint. Skal ta bilder av det og legge ut veldig straks nå. Det er veldig, veldig fint.

Etter det kom tante Ellen og sønnen hennes, Ingvar på tre år, på besøk også. Det var altså da jeg unnet meg denne gode kaka. Og selvfølgelig; druer. Hva er vel en søndag uten druer? Dette er virkelig søndagsluksus.

Må også fortelle om den planlagte København-turen jeg og Kaj har bestilt. 19. april fyker vi til Køben en tur; det betyr shopping og selvfølgelig Kaizerskonsert. Kaizers spiller nemlig på Vega, omtrent verdens stiligste konserthus etter min mening, 19.april. Sjalu? You should be!

kake2vinter

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.