Helga.>

Helga har vært fantastisk. Nei, helga er ikke ei tysk kjerring, men helga. Weekend. Det har virkelig vært ei relaxed helg.
Kom til byen på fredag. Sjekka inn på Rica Nidelven. (fint hotell forresten.) Dro deretter og spiste kinamat. Jeg elsker kinamat. Så ble det kino. Haha, morsom film som bør sees. Ikke en typisk amerikansk film; om det ikke hadde vært for at jeg lett skiller mellom det amerikanske, britiske og australske språket  hadde jeg aldeles ikke trodd at denne filmen var amerikansk. Denne filmen hadde mer et britisk preg over seg, både med plottet og skuespillerne. Filmen heter «Lars and the real girl» og handler om Lars. Lars er en ensom og sjenert mann som finner, til alles store glede, kvinnen i sitt liv. Lars finner Bianca på nettet; men det er vel normalt i disse dager. Mange finner hverandre på nettet. Bianca snakker ikke særlig god engelsk, heller. Faktisk så snakker hun ikke i det hele tatt. Bianca er det man kaller ei «real doll»; ei svær dukke som er akkurat som et vanlig menneske. Selvfølgelig bortsett fra at hun ikke er levende.

larsandtherealgirll200708081650

Morsom film som bør sees! Morsom og koselig, og fikk faktisk terningkast 6 av VG. Godfilm!

På lørdag ble det shopping. Shopping betyr en hel del gåing. (Gåing? Rart ord, men kommer ikke på noen annen måte å skrive det på…). Gåing betyr krise for kneet mitt. Derfor er jeg stolt av å skryte over min utrolig stilige shoppingstil; nike treningssko, dongeribukse, singlett og svart genser. Pluss en veske, selvfølgelig. Og usminka fjes, og håret fikk legge seg dit det ville. Gud, jeg var nydelig. Så rimelig teit ut spør du meg, men who cares? Jeg bryr meg lite når jeg shopper. Synd jeg ikke fant så veldig mye å kjøpe, men bilder av det jeg faktisk fant kommer selvfølgelig senere. Fant selvfølgelig ikke det jeg lette etter heller. Typisk.

Etter noen timers gåing (hm… ser fremdeles utrolig rart ut det ordet der.) ga jeg opp. Jeg orka rett og slett ikke mer.
Jeg begynte å bevege meg fra torget til Nordre. Plana var å dra til King's Cross for å møte Kaj, men midt på torget var det selvfølgelig konserter. Glenn fra Idol stod på scenen da jeg spaserte forbi. Noe mer flaut har jeg aldri vært med på. Der står Glenn og roper: «Er det noe liiiiv i Trondheim?» og folket (eller personEN i entall?) svarer: «jaaaaa..». Det var så vidt man kunne høre et svar fra folket. Snakk om å drite seg ut på scenen. Flaut. For å ikke snakke om smilekonkurransen hans. Tviler på at vi trøndere smila så veldig mye til en teit Idol-deltaker kledd med lue og solbriller. Snakk om å være wannabe.

bytur 013bytur 014

 Jeg kom meg omsider til King's Cross for å møte Kaj. Der satt Kaj å så fotball. Liverpool. Blæh, skjønner ikke hvordan noen kan heie på det laget, men jeg må innrømme at det aldri har vært så godt å sette seg ned for å se på dem. Ikke på grunn av at de vant kampen, men på grunn av at jeg var så utrolig sliten i foten.

Vel, det var en liten oppsummering av helga. Har ihvertfall hatt ei knallhelg.
Nå skal jeg og Kaj straks gå en tur med Sala, og deretter blir det bowling på Hitra med en gjeng. Gøy, gøy!
Så, da må jeg bare minne på at bilder av mine kjøp kommer senere!

signatur drea

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.