Drea tester LORÈAL Demaq` Expert.>

krem

Ja, da har jeg altså testet denne «profesjonelle sminkefjerneren» som reklamen lover. Den første melken fra L'orèal som forvandles til en klar toner på huden. Dette er sminkefjerneren som skal få Loreal lenger opp på lista over gode sminkefjernere. Loreal satser på å forbedre tredjeplassen de til nå har innen sminkefjerning. Med denne sminkefjerneren fjerner du sminke akkurat som stjernene. Stemmer dette?

Jeg har prøvd den lilla tuben, og min mening om denne er:
Denne sminkefjerneren er effektiv. Den fjerner sminken lett, og den føles fuktighetsgivende. Min hud har en tendens til å bli rød etter at sminken er fjernet, men med denne sminkefjerneren blir huden så og si nesten ikke rød i det hele tatt. Jeg føler meg fresh i ansiktet etter å ha brukt denne. Den føles virkelig myk og god på huden, og er absolutt verdt å prøve. De har flere ulike typer slik at du skal finne en som passer deg.
Om det er slik stjernene fjerner sminken sin eller ei er ikke viktig. Denne funka i hvertfall bra på meg!

Pris: husker ikke helt, men rundt omkring 60 kr, tror jeg..
Kan kjøpes: Overalt. I dagligdagsbutikker, hm, cubus osv.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.