Druer, crispo og film.>

druer og crispo

Det har altså vært en rolig helg; druer, crispo og film. Og litt vannmelon. (Ja, de har faktisk melon i butikkene nå! Melom som faktisk smaker godt!) Jeg og Kaj (min fantastiske kjæreste og samboer) tenkte å se to filmer i går; men det ble bare en. Den var ikke noe særlig bra heller, har til og med glemt hva den hett. Så film nummer to i dag; den var mye bedre. Mr. Brooks. Veldig bra film, og dessuten en veldig bra sang der (The Veils – Vicious Traditions). Fortjener å bli lasta ned! The Veils virker rett og slett som et bra band.

Uansett; gleder meg til neste helg. Da tar vi over huset; det vil si at jeg blir fullt opptatt med å male fra neste søndag og uvisst hvor lenge fram i tid. Skal dessuten til Trondheim neste lørdag for å shoppe litt, både til huset og til meg selv (klær og sko perhaps?) Får vel finne meg en frisør også; my hair NEEDS to be done. Gleder meg.>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.